KIRIKKALE / MERKEZ - Beşir Atalay Anadolu İmam Hatip Lisesi

Değerli Öğrencilerimiz ve Velilerimiz,

2024-2025 Eğitim Öğretim yılı için ders seçimi süreci için işlemler başlamıştır. Öğrencilerimize aşağıda bulunan ders seçim dilekçeleri dağıtılmış ve okul rehber öğretmenleri tarafından bilgi verilmiştir.

Dilekçelerde ders seçiminin nasıl yapılacağı ayrıntılı olarak anlatılmaktadır.

Seçmeli bir dersin okutulabilmesi için en az 10 öğrenci tarafından seçilmesi gerekir.

Seçmeli bir dersin kaç kez alınabileceği dersin adının yanındaki parantez içinde belirtilmiştir.

Eyl

2021-2022 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İÇİN AÇIK LİSE KAYIT YENİLEME VEYA YENİ KAYIT İÇİN GEREKLİ İŞLEMLER AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

1-Ziiraat Bankasından bankamatik veya internet bankacılığı aracıyla Eğitim-Öğretim ödenekleri kısmından; AÇIK LİSE SINAV ÜCRETİ VEYA KAYIT YENİLEME ÜCRETİ 50TL YATIRILACAKTIR.

NOT:DEKONT OKULA GETİRİLİP KAYIT YENİLENECEK VEYA YENİ KAYIT YAPILACAKTIR.

2-Banka Hesap No:TR180001002164453579485005 NOLU OKUL AİLE BİRLİĞİ HESAP NUMARASINA 30TL YATIRILACAKTIR.

NOT:BANKA DEKONTLARI OKULA TESLİM EDİLECEKTİR.

NOT:İKİ DEKONT OKULA GETİRİLMEDİĞİ TAKDİRDE KAYIT YAPILMAYACAKTIR.